IAM Digital Agencies

Μερικές φορές πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα να μιλάνε για για εμάς. Τo Hotel Costes στο  Παρίσι είναι ενα ξενοδοχείο πρότυπο . Ενα ξενοδοχείο που έχει αφήσει το στίγμα του στην Γαλλική Πρωτεύουσα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και αποτελεί παράδειγμα για όλους όσοι έιναι η θέλουν να γίνουν ξενοδόχοι. Μοντέλα που πίνουν δωρεάν τον καφέ τους, ξεχειλίζει απο αρώματα και ατμοσφαιρική μουσική. Είναι ενα απο τα μέρη που κάποιος αφήνει την αγάπη του…

Τέχνη σε μια ιστοσελίδα ξενοδοχείου

Hotel Costes | ιστοσελίδα ξενοδοχείου

Τι  έκανε το hotel brand τόσο δυνατό που έχει μείνει στην ιστορία σαν ενα απο τα καλύτερα ξενοδοχεία που οπωσδήποτε κάποιος πρέπει να μείνει εστω για 1 φορά στη ζωή του.  Δημιουργησε ατμόσφαιρα, ατμόσφαιρα αφθονίας και ενέργειας. Κάθε τι που έχει την ταυτότητα Hotel Costes είναι εξαιρετικό σε κάθε του λεπτομέρεια χωρίς να είναι χυδαίο και πολυπλοκο. Το ξενοδοχείο έχει ενα ιδιόκτητο αρωματοπωλείο και περπατώντας ήδη στο Lobby ξεχειλίζει απο αρώματα και class, έχει επίσης εκπληκτική μουσική που έχει κάνει την παραγωγή το ιδιο το ξενοδοχείο ,παρακαλώ ,στυλ σε κάθε γωνιά , εκπληκτικά όμορφες γυναίκες και αγόρια γεματοι θετική ενέργεια είναι ενα μέρος για επιχειρηματίες, συγγραφείς και μποεμ.

Το εκπληκτικό συγκρότημα lounge των Pink Martini έχει τις ρίζες του εδω και χρωστάει πολλά στο ξενοδοχείο Costes.

Πρόσφατα ανακαίνισε την ιστοσελίδα του που είναι  η http://hotelcostes.com. Εαν ενα ξενοδοχείο και μια εκπληκτική ιστοσελίδα ξενοδοχείου έχει ορισμό τότε το Hotel Costes είναι ακριβώς αυτό. Μια κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου που περιέχει όλα τα θετικά. Inspiration εικόνες και εκπληκτική ταχύτητα.

Η τυπογραφία της ιστοσελίδας είναι για βραβείο και με ενα minimal design πραγματικά  ξεχωρίζει σε ολα τα επίπεδα.

Μου αρέσει παρα πολύ η δυνατότητα Live View που έχει και μπορεί να δεί κανείς ζωντανά το χώρο του ξενοδοχείου. Επίσης μια εκπληκτική χειροποίητη booking engine δηλαδή ενα σύστημα online κράτησης που είναι πανεύκολο στη χρήση. Δεν έχω λόγια για να εκδηλώσω πόσο εκπληκτική ιστοσελίδα ξενοδοχείου είναι!! Θα θέλαμε μια στιγμή να συνεργαστούμε σαν εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων με ενα ξενοδόχο αυτού του επιπέδου και να δημιουργήσουμε θαύματα. Ενα ψηφιακό ξενοδοχείο που να ξεχωρίζει.

Τα μόνα προβλήματα που διέκρινα

  • Οι τιμές δεν είναι στο budget μου ( 600 -3500 ευρώ/ημέρα)
  • Τα δωμάτια είναι κλεισμένα για μήνες μετά.

Ετσι μπορώ να εκδηλώσω γιατί δεν μπορώ να πάω τώρα που έχω τα λεφτά  δυστυχώς πρέπει να περιμένω…