ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ

Με τόση πληροφόρηση και άπειρες επιλογές σε μεθοδολογίες και εργαλεία πλέον τα βασικά ερωτήματα είναι τα ΠΩΣ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ;

Η online επιχείρηση πια είναι απαραίτητο να δημιουργήσει ενα ρεαλιστικό MASTERPLAN (Business & Marketing Plan) με ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ &  ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ PROFILING ΣΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ & ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ. Η Συνεργασία με ειδικό στο Digital Marketing είναι απαραίτητη γιατί ο επιχειρηματίας δεν οφείλει να γνωρίζει τα ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΟΣΤΗ (ΚΡΥΦΑ ή ΦΑΝΕΡΑ) & ΤΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ σε όλα τα ψηφιακά κανάλια marketing (SEO, SOCIAL MEDIA, ADVERTISING, COPYWRITING, LINKBUILDING

 

Η συνεργασία πρέπει να είναι εξαρχής και είναι πια απαραίτητη. 

Η Internet at major

Εταιρεία με ολοκληρωμένες λύσεις & υπηρεσίες για

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: Πλήρη διαχείριση της ψηφιακής παρουσίας & ανάπτυξης πελατολογίου μέσω διαδικτύου. (Ιστοσελίδα, Σελίδες Κοινωνικής Δικτύωσης, Ψηφιακό Υλικό, SEO, Marketing, Advertising , Email Marketing, LinkedIn παρουσία και ανάπτυξη, Δημιουργία & Εκπαίδευση In House Marketing Team.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: Πληρη οργανωση διαχείρηση προσωπικού προφιλ και διαδικτυακής φήμης. (Ιστοσελίδα, σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, SEO, Marketing, Ads, LinkedIn παρουσία και ανάπτυξη)

Βασικές Υπηρεσίες:

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ – HOSTING

WebHosting – SEO Servers

H τετράκτυς είναι

Ασφάλεια – Antihacking Τεχνολογίες.

Ταχύτητα με κριτήριο το SEO.

Κόστος σε σχέση πάντα με το Return On Investment.

Support- Απαράμιλλο. Εμεις Διαχειριζόμαστε τους σερβερ. Εμεις Είμαστε Υπέυθυνοι.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Πολλαπλό Καθημερινό αντίγραφο ασφαλείας της ιστοσελίδας για να επιστρέφει σε οποιαδήποτε πρόβλημα σε προηγούμενο instance.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Secure Server με το ισχυρότερο πρωτόκολλο HTTPS

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Εμείς Διαχειριζόμαστε το σερβερ. Εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε εσείς. Μας λέτε το πρόβλημα και εμείς το λύνουμε.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ:

 • 10+ χρόνια εμπιστοσύνης και απόδοσης
 • Αναλαμβάνουμε Δωρεάν την μεταφορά
 • Θωρακίζουμε το site σας και είμαστε οι μόνοι υπέυθυνοι
 • Ημερήσιο backup, οτιδήποτε και να γίνει, εύκολα γυρίζουμε το χρόνο πίσω
 • SEO Server για μέγιστα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.
 • Anti Hacking Τεχνολογίες & Secure Protocol (Https)
 • Είμαστε Εμείς Υπέυθυνοι
H δημιουργία eshop. Διαδικασία κατασκευής

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Με 16+ χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων πάνω σε απαιτητικά , εξατομικευμένα, προγραμματιστικά project, μπορούμε με σιγουριά να πούμε είμαστε το κατάλληλο αμόνι για το σφυρί σας. Δεν είναι τυχαίο οτι μας επιλέγουν προγραμματιστικές ομάδες για την κατασκευή των ιστοσελίδων τους.

Οι υψηλές απαίτησεις, τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα και η τήρηση του προϋπολογισμού βάσει της προσφοράς είναι το πεδίο της δικής μας Ζώνης.

Έχουμε αναπτύξει με τα χρόνια μοναδική τεχνογνωσία στην κατασκευή & σχεδιασμό ιστοσελίδων, έχουμε βραβευτεί  και είμαστε μια επιχείρηση που γνωρίζει.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ:

 • Σελίδες μελετημένες για κάθε περίπτωση, διαφοροποιημένες με μοναδικό σχεδιασμό και usability.
 • Κατάλληλη λειτουργία και παρουσίαση σε όλες τις πλατφόρμες (Υπολογιστές, κινητά, tablet)
 • Εύκολη διαχείρίση και ενδελεχής εκπαίδευση για μελλοντικές αλλαγές από δική σας ομάδα.
 • Χρησιμοποιούμε Ανοικτό Λογισμικό – CMS όπως WordPress, FrameWorks όπως Drupal & Καθαρός Κώδικας (Python, PHP, JS)  όπου το έργο κρινεται απαραίτητο.
 • Είστε και ανεξάρτητοι και έχετε την υποστήριξή μας όποτε την χρειάζεστε.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP & E-COMMERCE  SITES

Όλα τα eshop δεν είναι ίδια. Βλέπουμε ένα προϊόν και το κάνουμε σελίδα και όχι μια σελίδα που θα προσαρμόσουμε το προϊόν. Αναπτύσσουμε παγκόσμια Brand και χτίζοντας δίκτυα E-shop σε AMAZON, EBAY, ETSY.

Προσπαθούμε σε κάθε δουλειά να περπατήσουμε στα δικά σας παπούτσια και να δούμε με τη δική σας ματιά.  Ποιος είναι ο Στόχος. Πως θα διαφοροποιηθούμε από τον ανταγωνισμό. Ποιο είναι το προφίλ των πιθανών πελατών σας. Έρευνα λέξεων Κλειδιών. Το E-Commerce μαγαζί θέλει εξ αρχής συνεργασία με το τμήμα digital marketing για να αναπτυχθεί ένα βήμα παραπέρα. Ειδικότητα μας είναι τα branding e-shop με λίγα προϊόντα και πολύ χαρακτήρα και τα εξειδικευμένα B2B eshop με περίπλοκους προγραμματισμούς και παραμετροποιήσεις.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ:

 • Εξατομικευμένα, σχεδιαστικά  e-shop με εμμονή στην τελειότητα και ιδιαίτερο χαρακτήρα.
 • Είμαστε Εξειδικευμένοι σε περίπλοκα B2B e-shop με εγγραφές χρηστών και διαβαθμισμένες κοστολογήσεις;
 • Δεν θέλουμε και δεν συνεργαζόμαστε με αγορά κλόνων και e-shop παρόμοια. Θεωρούμε οτι ο επιχειρηματίας δεν έχει καταλάβει το διαδίκτυο και χρειάζεται σύμβουλο τεχνολογίας.
 • Σε συνεργασία με Digital Marketer εξ αρχής/ απο την προετοιμασία κατασκευής.
 • Strategy και δημιουργία MasterPlan (Business & Marketing Plan) για τη διείσδυση σε αγορές εξωτερικού.

Digital Marekting Strategy

Ως εταιρεία έχουμε την λογική της υπεύθυνης ανάληψης και συνεργασίας. Μελετάμε την αγορά και τον τομέα σας με προσοχή και μέθοδο, μελετάμε τις κινήσεις των top του τομέα σας. Ορίζουμε στρατηγική και βήματα σε ένα λεπτομερές, πρακτικό και αναλυτικό road map.

Ανάλυση έργου σε 7 βήματα:

 1. Πού είσαστε τώρα
 2. Πού θέλετε να πάτε; Εξέταση όλων των ευκαιριών της αγοράς.
 3. Στρατηγική: Η ‘ιστορία’. Τι θα επικοινωνηθεί;
 4. Καθορισμός του Μέλλοντος: Vision, Objectives, OKRs (Objective Key Results) / Στρατηγική: Στόχευση
 5. Πώς θα αποκτήσουμε νέους πελάτες;
 6. Πώς κρατάμε τους πελάτες πιστούς;
 7. Δημιουργία Πρωτόκολλου Δράσης. Αναλυτικό Πλάνο.

Copywriting

Στα επόμενα χρόνια 2 πράγματα θα μετράνε το brand και το πρωτότυπο υλικό. Πρωτοπορούμε και ξεχωρίζουμε μια υπηρεσία που ξέρουμε ότι στα επόμενα χρόνια θα μετράει πολύ. Όταν λέμε copywriting εννοούμε την συγγραφή κειμένων για το internet, δεν είναι δημοσιογραφία, δεν είναι συγγραφή. Είναι ένα ξεχωριστό είδος από μόνο του και για το διαδικτυακό οικοσύστημα μετράει πολυ.

Αναλυτικά:

 • Συγγραφή κειμένων για σελίδες. Φυσικά μας δίνεται τις γενικές κατευθύνσεις, αλλά εμείς το κάνουμε ιστορία, το κάνουμε σελίδα δομημένη, δυναμική και ενδιαφέρουσα.
 • Διαμορφώνουμε το κείμενο της σελίδας, της μπροσούρας, της καμπάνιας ώστε να είναι για τις μηχανές και για τον άνθρωπο.
0
+
Διαφορετικές Χώρες
0
+
Χρόνια Εμπειρίας
0
+
Projects
0
+
Θυγατρικές Εταιρείες
0
+
Εξειδικευμένοι Συνεργάτες
0
+
Αναφορές
0
+
Καμπάνιες Marketing
0
+
Keywords στην Πρώτη Θέση