IAM Digital Agencies

Sharing is caring!

Δημιουργία eshop επιπέδου. Πως δουλεύουμε και χρόνοι κατασκευής.

Φτιάξαμε ενα infographic για την δημιουργία eshop, για ενα απλό κανονικό χωρίς ειδικές προδιαγραφές E-shop ύστερα απο πολλά αρχικά ερωτήματα πελατών μας για το πως δουλεύουμε και πόσο χρόνο χρειάζεται για να κατασκευαστεί ενα Eshop.

Έχοντας πλέον υπόψιν τον απίστευτα μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει ένα καλό και λειτουργικό eshop δεν δουλεύει μόνο του χωρίς το απαραίτητο πλέον ολοκληρωμένο πλάνο digital marketing.

Διαδικασία για τη δημιουργία eshop

LEAN STARTUP στη δημιουργία eshop.

Εχουμε μια λογική που την είχαμε γνωρίσει στο Λονδίνο που λέγεται Lean Start Up.  Η έννοια της είναι να ξεκινάμε την δημιουργία μιας καινούριας ιδέας με το λιγότερο δυνατόν κόστος για τους πελάτες μας (lean) με το φιλέτο δηλαδή ξεκινώντας με αυτά που θα τον βοηθήσουν στην αρχή να χρηματοποιήσει την ιδέα του. 

Με τη φιλοσοφία αυτή πρέπει  να έχει η πλατφόρμα και ο κώδικας του Eshop φτιαχτεί έτσι ώστε να έχει τα βέλτιστα περιθώρια ανάπτυξης και να είναι ιδανικός για digital marketing στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Με αυτό το τρόπο δεν “στεγνώνει ο πελάτης” απο τη ρευστότητα του στην κατασκευή της ιστοσελίδας αλλά συμπληρώνει και βελτιώνει την σελίδα του με τα πρώτα κέρδη απο τη online επιχείρηση του.

Έχουμε τη λογική της μακροχρόνιας και αγαστής συνεργασίας και μιας ολίστικής προσέγγισης στην δημιουργία eshop και αυτή η προσέγγιση περιλαμβάνει τη σωστή ενημέρωση των πελατών μας για το τί είναι σημαντικό τη δεδομένη στιγμή για να πετύχει τους στόχους τους, τι μπορεί να κάνει Τωρα και τι να αφήσει Αργότερα.

Sharing is caring!

4 Απαντήσεις