IAM Digital Agencies

Sharing is caring!

Ωραίος τίτλος; Σας άρεσε; Εμείς δεν θα τον προτιμούσαμε όμως. 

10 τρόποι να διαμορφώσετε την εταιρεία των ονείρων σας.

Σε ποιο από τα δύο θα κάνατε κλικ;

Ακριβώς!

Και οι δύο τίτλοι αφορούν άρθρο σχετικά το  γιατί το copywriting έχει σημασία. Για την ακρίβεια αυτό διαβάζετε τώρα! 

Το κείμενο του content σας  και συγκεκριμένα ο τίτλος του, είναι αυτό που θα κάνει την online παρουσία σας να ξεχωρίσει από τις εκατομμύρια άλλες παρουσίες, 

Ο καθένας μπορεί να γράψει, μπορείτε να πείτε. 

Μα ναι, και ο καθένας μπορεί να τρέξει, αλλά δεν τρέχουν όλοι 100 μέτρα κάτω από 10’.  

Δεν είμαστε αλαζόνες, απλά ξέρουμε τη δουλειά μας. Όσο καλό design κι αν έχετε, αν τα κείμενα σας δεν είναι αυθεντικά και ενδιαφέροντα το UX του content σας θα σας είναι εμπόδιο στην ανάπτυξή σας. 

To SEO λατρεύει τα σωστά δομημένα κείμενα. Όσο πιο ζουμερές πληροφορίες δίνετε στον επισκέπτη σας, τόσο πιο πολυ θα ανεβαίνει η σελίδα σας στις λίστες των search engines. Όσο πιο φτωχό και ξηρό είναι το κείμενό σας, τότε σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση στα τάρταρα του world wide web!

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας πρέπει να έχουν μία μοναδική φωνή. Τα κείμενα που συνοδεύουν το brand σας είναι από τα πιο σημαντικά touchpoints των πελατών σας, ότι κι αν κατασκευάζετε ότι κι αν προσφέρετε.  

Το copy σας είναι αυτό που καθιστά σαφές τι ακριβώς κάνετε. Είναι το σημείο που αρχίζετε να πείθετε τον μελλοντικό πελάτη σας για το πόσο σοβαρός είστε και γιατί εσάς πρέπει να προτιμήσει και όχι κάποιον άλλον. Λάθος κείμενα, ωρθογραφεικα λάθη (είδατε πόσο άσχημο σας φάνηκε;) δείχνουν ερασιτεχνισμό. Κανείς δεν θέλει να εμπιστευτεί έναν ερασιτέχνη εάν περιμένει σοβαρά και  κερδοφόρα αποτελέσματα. Οι πελάτες σας σας προτιμάνε και θα σας προτιμάνε επειδή έχουν κέρδος από εσάς. Το ξέρετε καλύτερα από εμάς. Αν υποπτευτούν ότι το κέρδος τους θα είναι αμφίβολο, then bye bye. E, πρέπει πού και πού αν επιτρέπεται από τη βιομηχανία σας να κάνετε λίγο mix n match hard copy με soft copy, όπως και τα καλά κοκτέιλ, αν κάνετε λάθος την αναλογία δεν πίνονται!

Όσο κι αν σας λένε, και καλά κάνουν, ότι μία εικόνα είναι 1.000 λέξεις, πίσω από την εικόνα υπάρχει η εξήγηση του concept της εικόνας με λέξεις. Εξάλλου πολλές φορές μία λεζάντα είναι αυτό που εξηγεί τις 1.000 αυτές λέξεις. Το σωστό copywriting κάνει αυτή τη λεζάντα την αρχή του client journey μία καλοσχεδιασμένη και ευχάριστη εκδρομή. 

Μοιραστείτε το όραμά σας για την επιχείρησή σας μαζι μας. Αφήστε μας να δούμε το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας μέσα από τα μάτια σας. Εμείς μετά θα χτίσουμε το client journey που χρειάζονται οι πελάτες σας σε όλα τα touch points που θα τους αγγίξετε και μέσα από αυτό το ταξίδι θα τους βάλουμε στο δικό σας κόσμο αφού πρώτα θα έχουμε εξιτάρει όλες τις αισθήσεις τους. Η ποιότητα της δουλειάς σας είναι αυτό που θα τους κρατήσει. Η ποιότητα της δικής μας δουλειάς είναι αυτό που θα τους φέρει.

Sharing is caring!

Μία Απάντηση