IAM Digital Agencies

Sharing is caring!

Σαν εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων έχουμε την τιμή να δούμε πολλές εκπληκτικές ιστοσελίδες που ανεβάζουν το επίπεδο  αλλά δυστυχώς βλέπουμε και καθημερινά ιστοσελίδες που δεν αντικατοπτρίζουν διαδικτυακά την εικόνα της πραγματικής επιχείρησης στο φυσικό κόσμο, και πολλές φορές έχουμε αναγκαστεί να χαρακτηρίσουμε μια ιστοσελίδα κακή !

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Η προσωπική μου άποψη είναι οτι προσπαθούν και πολλοί έχουν την εντύπωση οτι μπορούν να κάνουν μια καλή ιστοσελίδα μόνοι τους.  Αλλο σημείο είναι ο ξερόλας IT (τεχνικός υπεύθυνος) μιας εταιρείας που γνωρίζει τα πάντα για το πως να φτιάξει μια ιστοσελίδα,  απο αισθητική μέχρι προγραμματισμό εξιδικευμένα προγράμματα και συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, γραφιστική και digital marketing. Επίσης έχουμε δει και την εξής παγκόσμια πρωτοτυπία στην Ελλάδα, φίλοι και γνωστοί που γνωρίζουν απο προγραμματισμό και είναι ΄γνωστοί με πολύπλοκα ονόματα και διαθέσεις, hackers‘ φίλοι του γιου του αφεντικού, ‘Guru’ που κατέχουν τις διαστάσεις του γνωστού και αγνώστου  σύμπαντος και θέλουν απλά να βγάλουν ενα μεροκάματο , νά να έχουν φτιάξει τις ιστοσελίδες εταιρειών ακόμα και μεγάλων και να έχουν  ?$%^&* την  εικόνα και το branding της εταιρείας στο διαδίκτυο και να περηφανεύονται για την μεγάλη τους επιτυχία, τέλος πάντων αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα την πούμε μια άλλη στιγμή..

Μηδέν επισκεψιμότητα ιστοσελίδας οι 10 βασικοί λόγοι

  • Αργές ιστοσελίδες 

Ο χρόνος είναι πολύτιμος και κατασκευή ιστοσελίδων σε flash η JavaScript  με βαριά γραφικά κάνουν την ιστοσελίδα σας να αργεί να φορτώσει. Υπάρχουν νέες τεχνολογίες για να έχετε την υψηλή αισθητική που αναζητάτε με άλλη αρχιτεκτονική λογισμικού που να έχετε το ποθητό αποτέλεσμα χωρίς να είναι αργή η σελίδα  . Επικοινωνήστε με μια έμπειρη εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων

  • Ηχος

Μην χρησιμοποιείται ήχο και μουσική, οχι μόνο εκνευρίζει τον επισκέπτη αλλά τον κάνει να μην ξαναέρθει ποτέ στη σελίδα.  Μια φορά έψαχνα γύρω στις 12¨30 το βράδυ για παιδικό σταθμό και ξαφνικά μια δυνατή μουσική κατέκλυσε το χώρο μέσα στη νύχτα απο μια ιστοσελίδα που βρέθηκα και αναζητούσα χωρίς να μπορώ να το βρώ εύκολα το mute και μετά απο δύσκολα 40 δευτερόλεπτα με δυνατή μουσική, φωνές παιδιών να ξυπνάνε, σκυλιά να γαβγίζουν και γάτες να μαλώνουν έβγαλα απλά τον υπολογιστή απο τη πρίζα με όλους τους κινδύνους που εμπεριέχει αυτό..

  • Περιεχόμενο

Οκ αυτό είναι το νέο trend, εκπληκτικές ιστοσελίδες αισθητικά χωρίς φιλοσοφημένο περιεχόμενο. Εχω δεί εκπληκτικό ελληνικό E-shop με ωραίες φωτογραφίες προϊόντων απο επαγγελματιες φωτογράφους , επαγγελματική φωτογράφιση των προϊόντων και στην περιγραφή των προϊόντων να έχει το γέλιο. Ειδικά στο διαδίκτυο έχει διπλό κόπο. Η περιγραφή του ποιός είσαι, τι κάνεις, τι πουλάς, τι υπηρεσίες έχεις συμβάλλουν δραματικά στην αξιοπιστία σου σαν online επιχείρηση.

  • Τυπογραφία και Αισθητική

Απλά τα πράγματα. Έχετε 6 μόλις δευτερόλεπτα να πείσετε τον επισκέπτη να μείνει στην ιστοσελίδας σας. Το touch and feel της ιστοσελίδας σας μετράει.. Απλά τα πράγματα.

  • Responsive Web Design

Responsive ιστοσελίδα σημαίνει οτι η ιστοσελίδα σας πρέπει να παίζει καλά σε όλα τα βασικά φορματ mobile και tablet, desktop και laptop και να μην σπάει σχεδιαστικά και προγραμματιστικά.

  • SEO

Η επισκεψιμότητα ιστοσελίδας βασίζεται στο search engine optimization. To SEO είναι μια τεχνική διαδικασία που αποτελείται απο τεχνικές πάνω στην σελίδα , εξω απο τη σελίδα και social media SEO. Για να φέρετε κόσμο μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα στην σελίδα πρέπει να έχετε καλό digital marketer και budget γιαυτό. Εμείς είμαστε  ειδικευμένη digital marketing εταιρεία.

  • SEM

Search Engine Marketing ονομαζεται η πληρωτή και άμεση επισκεψιμότητα μιας ιστοσελίδας με τη χρήση Google Ad words και Facebook Ads και άλλων συστημάτων διαφήμισης οπου μπορείτε άμεσα και σχετικά ευκολα να κάνετε μια καμπάνια internet marketing.

  • Email Marketing

Πολύ σημαντικό να έχετε ενα email server που να μπορείτε να στείλετε email σε πιθανούς πελάτες με διάφορους τρόπους. Προσοχή όμως υπάρχει ειδική τεχνογνωσία για να μην γίνεται spammer και μπείτε σε black list εσεις και η εταιρεία σας.

  • Social Media marketing

Η επαγγελματική χρήση των Facebook, Y tube, Twitter, Linked in και άλλων κανάλιων θέλει μια παραγωγη περιεχομένου για να έχουν επιτυχία τα κανάλια αυτά. Πολλοί στην Ελλάδα αγοράζουν LIKE και Followers απο διάφορες πηγές για να φαίνονται οτι έχουν κόσμο με σκοπό ετσι να προσελκύσουν πραγματικό κόσμο. Η πρακτική αυτή δεν είναι καλή γιατί η κίνηση δεν είναι πραγματική και δεν έχετε το βασικό στην σελίδα σας στο Facebook, y tube, twitter κ.α .. Τι είναι αυτό;

Πραγματικούς επισκέπτες και πελάτες που θα διαδράσουν μαζί σας και θα κάνουν τη διαφορά. Η απλή αναμετάδοση πληροφοριών τελείωσε στο διαδίκτυο και τα φερέφωνα site πέφτουν μερα με τη μέρα. Πρέπει να παράγετε περιεχόμενο, πρωτότυπο και ενδιαφέρον για τα κανάλια αυτά για να έχετε επιτυχία και πραγματικούς αγοραστές και πελάτες.

  • Συμμετέχετε σε blogs και forum που έχουν σχέση με το αντικείμενο σας. Ξοδέψτε το χρόνο σας αναζητώντας λύσεις και οδηγώντας κόσμο στη σελίδας σας ως σημείο αναφοράς και τεχνογνωσίας.

Sharing is caring!