IAM Digital Agencies

Sharing is caring!

Μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων χωρίς ηθική είναι σαν ενα κοπάδι άγριων λύκων ξαμολυμένο στο προαύλιο ενος σχολείου

Παραλληλισμός ενος αποφθεγματος του Αλμπερ Καμυ

 Κωδικας Ηθικής και εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων internetatmajor.com

  • Είμαστε επαγγελματίες. Αυτό σημαίνει οτι δουλεύουμε για το συμφέρον του πελάτη  και αποδεχόμαστε την κριτική και το feedback με θετικό τρόπο,είμαστε ευγενικοί απο τη Φύση μας και οχι απο Αδυναμία, σεβόμαστε τους άλλους και αποδεχόμαστε τα λάθη μας. Οπου είναι απαραίτητο ξέρουμε να ζητάμε ειλικρινά Συγνώμη.  Επίσης δεν δουλεύουμε μαζι ανταγωνιστικές εταιρείες δημιουργώντας συγκρουση συμφερόντων.  Δεν αποκαλύπτουμε πρακτικές και μεθόδους των πελάτων μας και οτιδήποτε αφορά την επιχείρηση του. Επίσης εαν παραδόξως  μας ζητήσουν να κάνουμε παρανομίες η αντιγραφές πολύ ευγενικά και σταθερά θα αρνηθούμε να τις υλοποιήσουμε.
  • Πιστεύουμε ότι θεμέλιος λίθος για μια καλή συνεργασία είναι η εμπιστοσύνη. Που με απλά λόγια σημαίνει την πίστη ότι η άλλη πλευρά θα καλύψει τις υποχρεώσεις που υποσχέθηκε σε μια σχέση.
  • Θεωρούμε ότι καλή επικοινωνία σημαίνει να είσαι απλά Ειλικρινής με τον ευατό σου και με τους άλλους.
  • Δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια και προσπαθούμε να παρέχουμε ποιοτικές web υπηρεσίες. Γιαυτό άλλωστε έχουμε βραβευθεί και είμαστε στην λίστα με τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων του περιοδικού athensweekly.
  • Επιτυχία για εμας είναι όταν οι συμβουλές μας και η γνώση μας σε ενα web project έχουν ωφελήσει πραγματικά και οι πελάτες μας βλέπουν να γίνεται απόσβεση στην επένδυσή τους. Χρεώνουμε τους πελάτες με βασικά κριτήρια το Χρόνο υλοποίησης του έργου  και την Εξειδίκευση (τεχνογνωσία)  . Αυτό σημαίνει ίσως υψηλότερο κόστος αλλά σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα  . Η καρδιά μας είναι πραγματικά ελεύθερη..
  • Η αυτοπεποίθηση μας προέρχεται από τη Γνώση . Αν για κάποιο λόγο καθυστερήσουμε σε κάτι αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε εμάς . Οφείλουμε αμέσως να ενημερώνουμε και όχι να κρυβόμαστε.
  • Δεν λέμε μια τιμή απλά για να πάρουμε τη Δουλειά. Καλή κοστολόγηση σαν εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων σημαίνει να γνωρίζει το κάθε μέρος τι θα παραδοθεί επακριβώς, πότε ,πως  και με ποιο τελικό κόστος. Καλή κοστολόγηση  σημαίνει και να μην εμφανίζονται ‘ξαφνικά’ κόστη και χρεώσεις που δεν είχαν ειπωθεί στην αρχή και προέκυψαν για αδιόρατους λόγους…
  • Δεν κάνουμε διακρίσεις στην επιλογή των πελατών μας με βάση την Εθνικότητα, το Φύλο, τις σεξουαλικές προτιμήσεις, την ηλικία η τη θρησκεία.

Sharing is caring!

2 Απαντήσεις